Politic

Călăraşi online se întreabă: “Alegerile din Gălbinaşi au fost câştigate cu ajurorul clanurilor interlope?”

Călăraşi online:

Comuna Gălbinaşi a devenit subiect naţional când în presă a apărut ştirea despre o crimă desfăşurată în această localitate. VEZI AICI ARTICOL! . Rezultat al luptei pentru supremaţie între clanurile “Tostaua” şi “Albu”, victima (Costel Albu) a lăsat în urma sa o soţie însărcinată şi doi copii.

Cum influenţa acestor nume este foarte mare în zonă, s-a discutat foaret mult despre implicarea interlopilor în campania electorală.

Duminică dimineaţă, mulţi dintre alegătorii din Gălbinaşi vorbeau ferit că , că în ultimile două nopţi, au fost vizitaţi pentru “urări de sănătate”!

PSD, în frunte cu proaspătul membru Paul Radu (fugit din PDL în urmă cu cca 1 lună), şi-a reclamat victoria la scor mare: din 1742 voturi valabil exprimate: – PSD: 1270, – PDL: 357, – PNL: 61, – UNPR: 8, – PC: 45 (sursa: contul de Facebook al dep. Oana Niculescu Mizil)

Frapantă este atitudinea dnei dep Oana Niculescu Mizil ce acum câteva zile făcea circ prin Parlament îmbrăcată într-o zeghe iar duminică savura victoria obţinută prin mijoace neortodoxe!

Dar cum, ca şi în fotbal, în istorie rămâne doar scorul, nu putem decât s-o felicităm pe dna deputat dar şi să regretăm că un tânăr deputat foloseşte asemena practici în viaţa politică locală, metode total opuse celor exprimate în mass-media, atunci când purta zeghe!

foto: Antena 3

Întrebat despre felul cum a câstgat PSD-ul alegerile ptr functia de primar al comunei Galbinasi, deputatul Stelian Fuia ne-a raspuns zâmbind ca exista un Dumnezeu în toate si ca ceea ce pare azi o victorie pentru PSD, în perioada urmatoare vor constata ca a fost o înfrângere. A statului de drept si a legii… În ceea ce priveste evadarea lui Paul Radu la PSD acesta ne-a raspuns:
” Victor Ponta era dispus sa renunte la PSD pentru un post de ministru, de ce l-as condamna de Paul Radu ca a renuntat la PDL pentru banii PSD-ului?! A fost alegerea sa si asa stiu unele persoane sa faca politica! “

Întrebat despre felul cum a câstgat PSD-ul alegerile ptr functia de primar al comunei Galbinasi, deputatul Stelian Fuia ne-a raspuns zâmbind ca exista un Dumnezeu în toate si ca ceea ce pare azi o victorie pentru PSD, în perioada urmatoare vor constata ca a fost o înfrângere. A statului de drept si a legii… În ceea ce priveste evadarea lui Paul Radu la PSD acesta ne-a raspuns:” Victor Ponta era dispus sa renunte la PSD pentru un post de ministru, de ce l-as condamna de Paul Radu ca a renuntat la PDL pentru banii PSD-ului?! A fost alegerea sa si asa stiu unele persoane sa faca politica! “

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

1 comentariu