Social media

De ce NU #facebookmessenger. Pentra ca si #yahoomessenger

yahoo-messenger-facebook-messenger

Prin 2009 renuntam sa mai folosesc frecvent yahoo messenger dintr-un motiv foarte simplu: imi manca timp. Nevoia de a fi conectat si de a reactiona la fiecare mesaj ma facea sa-mi pierd timpul aiurea. Dar nu datorita timpului acordat scrierii mesajelor ci mai mai mult din cauza timpillor morti pana primeai raspuns.
Din aceasta cauza, am devenit un utilizator mai intens al facebook-ului: mesajele erau offline iar cei care iti scriau se asteptau ca tu sa nu fii pe faza si sa reactionezi pe masura.

Zilele trecute, am inceract sa trimit un mesaj unui persoane care ma tot sacaia cu invitatii pe FB la actiunea de asa-zisa aparare a Antenei 3. N-am reusit, in schimb iPhone-ul mi-a recomandat sa instalez messenger-ul sau. Neavand alta solutie si cu strangere de inima, l-am instalat.

Pana de curand cand am citit un articol postat de Bogdan Stoica pe al sau blog, si care mi-a oferit solutia: folosirea Facebook-ului prin intermediul browser-ului!!! Thanks, Bogdan! Uite ca la asta nu ma gandisem.  Tot Bogdan observa ca astfel, renuntand la Facebook Messenger, bateria telefonului rezista mai mult dupa o incarcare pana la urmatoarea. Corect!

Prin urmare, de ce nu mai Facebook Messenger? Pentru ca:

  • ca si yahoo messenger, FM este un alt time eaters;
  • pot folosi lejer FB prin intermediul browser-lui;
  • acumulatorul telefonului rezista mai mult dupa ce este incarcat.

Desigur, Zuckerberg si al sau FM vor merge mai departe. Dar eu, cel putin pana nu ma obliga si in browser sa folosesc messengerul FB, voi renunta la el. 

 

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.