Politic

Mircea Geoana, eject?

Am urmarit atent declaratiile de la intrarea in cladirea PSD.
Adrian NAstase + Dragnea: au aratat pe fata sustinerea pctului de vedere exprimat de Ponta. Ceilalti, o atitudine rezervata sau impaciuitoare.

Am urmarit atent declaratiile de la intrarea in cladirea PSD.
Adrian NAstase + Dragnea: au aratat pe fata sustinerea pctului de vedere exprimat de Ponta. Ceilalti, o atitudine rezervata sau impaciuitoare.
Oricum, PLANUL DEBARCAREA LUI BASE:

etapa 1: Felix i-a chemat la ordine pe Victoras si Crinel ptr a-i impaca. “Crinel, accepta, tata, postul de premier!”

etapa 2: debarcarea lui Geoana de la Senat. Ptr ca in cazul suspendarii lui Base (ceea ce nu se va intampla, datorita majoritatii din Parlament), Geoana devine primul om in stat. Si in acest caz, nu cred ca renunta el la canidatura la prezidentiale.

PLANUL INTRARE LA GUVERNARE.

etapa 1: “Victoras, ia-l si pe Crinel la guvernare ca sa va apropiati de majoritatea necesara. MAi negociez eu si cu UDMR-ul si e aproape OK!”

etapa 2: presiune mediatica si stradala ca BAse sa numeasca premier pe Victoras.

PLANUL AGITATIE DE DRAGUL IMAGINII

Secu’ Felix si Nus, tin focul agitatiei cald, pana vine toamna si ies sindicatele in strada (iesire inevitabila).

vezi si

Dan Badea: Dacă ratează lovitura de stat, Vîntu şi Voiculescu se apropie sigur de puşcărie. Surprize pentru moguli din Dosarele Popa si Crescent. FOTO – DOCUMENTE

http://baricada.wordpress.com

Blog Dan Andronic

http://www.danandronic.ro/mircea-geoana-se-pregateste-sa-intre-in-istorie.html

Un atent cititor al blogului îmi scria referitor la ultima postare: “Conflictul, sau mai bine zis dispretul lui VP pentru MG există in realitate. Se simte din felul cum vorbeste despre el in particular, se simte până si in tonul strategiilor interne, dedicate lui Victor – cand se face referire la MG. :) ))
E si bagajul emotional – perfect indreptatit – al lui AN…
Pe de altă parte se stie ca MG, in loc sa stea linistit, pune la cale tot felul de combinatii cu Voiculescu si Vântu. Care au fost intai surprinsi si apoi usor iritati ca Victor nu a raspuns dorintei de colaborare in stilul care s-a practicat pana acum.
Pe de alta … MG nu si-a iesit inca din haina de nr. 1. Poate ca-si doreste, dar nu stie. Ar fi trist pentru el ca de fapt sa nu vrea… Ca si-o ia.“

Am câteva comentarii de făcut la aceste observații, care vin din interiorul partidului.

În primul rând, Victor Ponta nu poate accepta un partid cu dublă comandă. De aici atacul la Mircea Geoană. MG trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile. Și pe cele prezidențiale și pe cele din partid. Iar dacă nu va înțelege, va fi făcut să înțeleagă. În al doilea rând, MG este pentru Ponta cel mai comod adversar. Nu mai are susținători în partid, reprezintă prototipul looserului în politica românească, iar dacă nu ar fi președintele Senatului, nici nu ar mai exista nici pentru televiziuni lui DV si SOV.

Ce i-aș recomanda lui Mircea Geoană? Să învețe de la Adrian Năstase.

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.