Politic

Putin nu doarme! Si-a trimis activistii pro-rusi sa posteze online si in Romania

Foarte rar mi se intampla sa citeesc comentariile din subsolul articolelor. asta ptr ca sunt, din pacate, 5% comentarii pertinente iar restul injuraturi.

Astazi, mi-a cazut privirea peste un comentariu postat ca raspuns la articolul Gandul „Domnule Putin, MONSTRULE”: Mulţumesc că mi-ai ucis singura fiică , articol ce relata povestea si scrisoarea unui olandez a carui fiica a murit in incidentul aviatic din Ucraina.
Nota discordanta facea comentariul postat de catre Constantin Moldovean (pagina Facebook aici). Vazand ca este postat d epe un cont FB, am intrat pe acel cont si, supriza! Toate postarile erau antiromanesti. Dar nu acest lucru m-a frapat, ci roman ain care scrie, aproape corect, clar fara ajutorul Google Translate. Deci? Un postac/agent pro-rus ce cunoaste limba romana foarte bine.

Asta ce denota? Ca Rusia lucreaza! Si lucreaza al naibii de bine.

Mai jos, comentariul postat de catre Constantin Moldovean: 

Constantin Moldovean ·  Top Commenter

Înfierarea cu mânie occidentală a ”crimelor” lui Putin !
Articolul se vrea cu impact emoțional și are priză la persoane mobilate insuficient în cutia craniană.
Cine este convins că respectivul n-a fost manipulat să compună o astfel de scrisoare ?NU EXISTĂ NICIO DOVADĂ CĂ AVIONUL A FOST DOBORÂT CU O RACHETĂ SOL-AER.
mai mult:
1. PARE VERIDICĂ IPOTEZA CĂ LA BORDUL AVIONULUI ERA O ÎNCĂRCĂTURĂ EXPLOZIVĂ CARE A FOST DETONATĂ LA MOMENTUL STABILIT.
2. UN SATELIT AMERICAN A SURVOLAT ZONA ÎN MOMENTUL PRODUCERII CATASTROFEI.
3. RUȘII AU FOST OBSERVAT PE RADAR UN AVION LA CCA 3 km DISTANȚĂ DE AVIONUL MALAIEZIAN CU PUȚIN ÎNAINTE DE DEZASTRU.Toată această campanie de presă, absolut irațională, în care se aruncă acuzații bazate pe speculații nu pe probe, se înscrie perfect în sistemul de sforării americane destinat demonizării lui lui Putin și a Rusiei !NIMIC DIN PRESA ROMÂNEASCĂ NU ESTE DESTINAT INFORMĂRII ONESTE A CITITORILOR CI MAI CU SEAMĂ MANIPULĂRII LUI !

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.