Politic

Stelian Fuia: Apele s-au separat!

A trecut o lună  de la anunţarea candidaturii mele la preşedinţia organizaţiei judeţene a PDL Calarasi şi, déjà, “apele s-au separat“!

Am promis, la anunţarea candidaturii, că atunci cand voi avea ceva de spus o voi face doar în organizaţie, nu in public! Şi voi continua în respectarea acestei promisiuni!

O campanie de presă negativă demarată cu ocazia alegerilor din interiorul partidului, nu afectează doar pe Fuia sau pe ceilalţi contracandidaţi, ci, în primul rand, PDL Călăraşi! Este o organizaţie la care eu ţin,  ce trebuie consolidată! Nu demolată…

Această campania negativă, împotriva mea, nu este bazată pe competenţe sau performanţe, ci pe acuzaţii ca eu voi demite prefecţi şi directori. De parcă aceste persoane au fost numite de preşedintele partidului şi nu au susţinut concursuri pentru ocuparea acestor functii administrative!

Oare preşedintele organizaţiei este stăpânul acesteia, cu drept de viaţă şi de moarte asupra supuşilor săi?

Aşa înţeleg unii munca în echipă, iar prea multe pretenţii nu pot avea la ei.

Opinia mea este că Biroul Permanent Judeţean ar trebui să fie implicat mai mult în managementul organizaţiei judeţene. Acesta îmi este scopul, daca voi obţine votul colegilor mei.

Revenind la prima idee, apele s-au separat pentru că, dintre cele doua variante de organizare a alegerilor, propunerea înaintată de mine a obţinut majoritatea covârşitoare a BPJ. Faptul că cealaltă variantă, ce presupunea participarea a 600 de delegaţi, a întrunit doar 5 voturi, indică voinţa majorităţii în a se organiza alegeri corecte, necontestabile. Nu circ…

Apele s-au separat, în ciuda minciunilor ce se spun la adresa mea, pornind de la trafic de arme, dictatură şi mutarea partidului la Fundulea (de parcă Fundulea ar fi în afara judeţului, iar postul de preşedinte al BPJ este o sinecură a municipiului!).

Astfel, pot anunţa că sunt susţinut, în demersul meu de accedere la preşedinţia BPJ, de către George Muşat, preşedintele Biroului Permanent Local – Calarasi, precum şi de către Viorel Pironea, preşedintele Biroului Permanent Local – Olteniţa.

Această nouă situaţie îmi oferă oportunitatea de a anunţa şi formula de conducere a PDL Călăraşi, pe care o propun delegaţilor, respectiv:

  • Preşedinte: Stelian Fuia
  • Prim-vicepreşedinţi: Dumitru Constantin şi George Muşat
  • Secretar general: Emil Muşat
  • Secretari generali adjuncţi: Viorel Pironea şi Anton Magearu

În viziunea mea, echipa de conducere, prezentată mai sus, este destinată în a asigura un management operativ, indiferent de moment ori situaţie, şi care, necondiţionată de prezenţa mea, să aibă capacitatea de a lua deciziile optime.

PDL Călăraşi trebuie să devină o organizaţie flexibilă, ce poate fi condusă nu doar de la  Călăraşi sau Olteniţa! Şi nici doar “de la Fundulea”.

Organizaţia trebuie sa fie CONDUSĂ!

În final, doresc sa le mulţumesc colegilor care mi s-au alăturat!

Alături de ei, sunt convins ca vom obtine încrederea delegaţilor PDL în data de 29 ianuarie şi a călărăşenilor în viitoarele lupte electorale.

blog dep. Stelian FUIA

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.