Politic

Unu (PSD) plus unu (PNL) fac doi?

Dupa ce anul 2010 a fost un esec total ptr Opozitie, ce nu s-a ales cu nici o reusita notabila sau trofeu, anul 2011 debuteaza in plina energie “proletara”.

Fac referire la preconizata alianta PSD-PNL-PC. Oare electoratele celor doua mari partide insumate se vor aseza in aceeasi barca? PC-ul nu il iau in calcul ptr ca electoartul acestuia e ca si inexistent. Ca numar… Rolul PC-ului in acesta ecuatie este cu totul altul: de trompeta, jucat de antene.

Se vede ca disperarea liderilor celor doua formatiuni politice, Crin Antonescu si Victor Ponta (Ion Iliescu, Adrian NAstase) a atins cote inimaginabile daca sunt de acord sa faca compromisuri.

Care vor fi acestea?

1)Presedintia Romaniei catre PNL. Abia acum inteleg mesajul lui Ion Iliescu (“Victor Ponta e prea tanar ptr a candida la Presedintia Romaniei”). A fost doar un steag alb aratat membrilor si simpatizantilor PNL prin care le arata disponibilitatea de a renunta la functia suprema.

2) Premier PSD.

3) In Parlament se vor imparti “frateste” presedintiile celor doua camere.

4) La nivel local se va urmari conservarea zonelor de influenta rosie si galbena, urmand ca cele portocalii sa fie impartite.

baricada

 

SORIN IONIŢĂ: “Dl. Antonescu a scos din trusa cu scule suspendarea preşedintelui Băsescu, un fel de cheie franceză cu care PNL-istul şef încearcă să desfacă orice piuliţă vede prin jur care îl indignează. Şi vede multe piuliţe, credeţi-mă!”

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.