Sport

11 lucruri pe care Maria Sharapova le ia cu ea în turneu

Chiar dacă participarea de la Wimbledon nu s-a lăsat cu o cupă pentru frumoasa tenismenă, asta nu înseamnă că nu îi urmărim în continuare apariţiile impecabile. Şi că n-am vrea, uneori, să furăm câte ceva din trucurile ei de stil.

Maria Sharapova nu este doar o tenismenă cu multe premii câştigate la activ, ci şi o prezenţă extrem de stilată la evenimentele mondene. Şi, pentru că Sharapova e un model de urmat, am decis că putem şi noi să împrumutăm câte ceva din trucurile de frumuseţe şi stil ale tenismenei. Prin urmare, am tras cu ochiul în bagajul pe care tenismena şi-l pregăteşte la fiecare plecare în turneu. Ce ia cu ea mereu?

Ochelarii de soare Tom Ford. Pentru că forma e una cool şi mereu la modă.

Plicuri gata pregătite pentru FedEx. Pentru că, spune tenismena, mereu are lucruri de expediat către logodnicul ei, către managerii afacerii ei, Sugarpova.

Şi, pentru că vorbeam despre afacerea ei… Maria nu uită să îşi ia în geantă nişte bomboane marca Sugarpova. „Nu mănânc prea des dulciuri, însă îmi place să am mereu la mine câte o punguţă cu boamboane.“

Apa Evian: are mereu o sticluţă în geanţa de mână pentru că hidratarea este esenţială.

O carte bună. Pentru că uneori se mai uită la câte un film în avion, însă Sharapova recunoaşte că preferă oricând o carte captivantă.

O eşarfă sau un cardigan pufos. Mai ales pentru zborurile lungi.

Un balsam de buze: de asemenea, perfect pentru călătoriile cu avionul.

Ceasul Tag Heuer. Cu toate acestea, tenismena spune că preferă, atunci când călătoreşte dintr-un loc în altul, să scoată ceasul de la mână, tocmai ca să se poată relaxa.

O agendă ca un jurnal. Pentru că îi place să scrie lucruri în ele, să îşi facă liste de cumpărături, să îşi noteze lucrurile care îi plac. Ar alege oricând modelele de la Smythson.

Mentă proaspătă. Da, chiar ar duce cu ea mereu frunte de mentă proaspătă, pentru infuzii calde de ceai şi pentru mirosul relaxant.

Cheia de la maşină (un Porsche): da, o ia cu ea mereu, şi o ţine în acelaşi compartiment al genţii. Pentru că, spune Sharapova, fiind plecată prea mult timp, i se întâmplă să uite unde şi-a lăsat cheile.

Foto: Guliver / Splashnews

via 11 lucruri pe care Maria Sharapova le ia cu ea în turneu.

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.