Marketing

50% inspiratie + 50% transpiratie = cabinetul stomatologic A&A Dent

Un scurt istoric al unui proiect care tinde sa aiba din ce in ce mai mult succes, cabinetul stomatologic A&A Dent.

La jumatatea lunii decembrie am fost contactat de catre un tanar medic stomatolog, Andrei Ploaie (facebook aici) , care imi solicita detalii suplimentare despre serviciile de sms marketing aflate in oferta mea.

Dupa o discutie telefonica de cca. 4-5 minute, analizand ceea ce imi relata despre pasii facuti pana in acel moment, el si partenerul sau Alex Ghiugan (facebook aici),  i-am spus ca sms marketingul nu este cea mai buna solutie. Asta, cu riscul de a-i pierde de posibili clienti…

In schimb, le-am promis o analiza a ceea ce facusera pana acum si, eventual, sa le ofer niste solutii pentru viitor. Solutii ce puteau fi aplicate cu oricine, nu am conditionat analiza mea de o viitoare colaborare.

Nu voi intra in detalii tehnice dintr-un motiv lesne de inteles: anumite componente trebuie sa fie confidentiale in continuare.

Cert este ca intregul proces a inceput cu primele zile din luna ianuarie ajungand ca in prezent capacitatea cabinetului sa fie suprasolicitata. Iar feedback-ul pacientilor este unul excelent, lucru demonstrat si de review-urile publicate pe pagina Facebook a cabinetului (link pagina aici). O parte din acestea le veti regasi in josul paginii.

O importanta componenta a acestui proiect l-a constituit partea umana, bond-ul dintre mine si ei, comunicarea si consultarea permanenta.

Ca sa intelegeti mai bine, nu sunt un cunoscator al acestui domeniu (stomatologia) iar foarte important pentru mine a fost si este ca informatiile venite de la ei sa fie cele corecte astfel incat impreuna, de cele mai multe ori, sa luam cele mai bune decizii in privinta solutiilor adoptate. Au fost seri, nopti, dimineti si zile dedicate 100% acestui efort comun de a smulge cabinetul din drumul catre un faliment previzibil si a-l pune nu doar pe linia de plutire, ci pe un trend puternic ascendent.

O alta componenta foarte importanta in toata aceasta ecuatie a fost implicarea, ambitia si dedicarea 200% a acestor doi tineri stomatologi talentati care, pentru a-si sustine financiar proiectul A&A Dent din Bucuresti, in fiecare week-end strabat sute de km pana intr-o alta localitate unde au alte interventii stomatologice. Din ceea ce cunosc, singurele lor zile libere, de la inceputul acestui an, au fost cele din perioada sarbatorilor pascale.

Deci, iata cum intr-o perioada tulbure dpdv economic, cu multa munca, ambitie si inspiratie poti pune pe picioare un proiect profitabil pentru ambele parti: pacient si cabinet stomatologic.

Recomand cu multa caldura cabinetul stomatologic (A&A Dent) si acesti doi inimosi dentisti, Andrei Ploaie si Alex Ghiugan.

Alte mentionari online:

70% dintre pacienţii dentistului meu vin din mediul online

Coordonate de contact:

  • Adresa: Splaiul Unirii 35 Bl. M7, Sc. 1, ap. 2, interfon 002 , Bucuresti
  • Telefon: 0758-179.223
  • Website: www.aadent.ro

Recenzii pacienti:

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.