Politic

Crin, atac la baioneta împotriva lui Ponta!

Dupa ce marioneta mongoloidă şi-a luat-o pe cocoaşă, Crin profită şi mută pe tabla de şah a Opoziţiei.

În vizibil declin de imagine, PSD-ul scăzând de la 38% până la valoare de 30%, Ponta a mai facut o serie de erori ce par a afunda şi mai mult partidul roşu (vezi şi acest articol):

– s-a erijat în liderul moţiunii de cenzură recent respinsă prin negocierile cu posibilii parlamentari trădători ai Puterii

– s-a postat în faţa coloanelor de protestanţi (sindicalişti şi membri PSD)

– comportamentul de înfrânt afişat în seara moţiunii.

Toate acestea duc la o scădere a încrederii membrilor PSD în el. Şi a celor de susţin Opoziţia… Şi încă ceva: urmează traseul lui Geoană,  care se afla sub linia partidului la intenţie de vot.

Crin nu putea scăpa aşa ocazie şi atacă soclul de lider al Opoziţiei, asumat unilateral de Ponta. Prin urmare, a lansat iniţiativa moţiunii de cenzură pe tema legii educaţiei. Iar scopul acestei moţiuni NU ESTE demiterea Guvernului, ci o vizibilitate mai mare decât a lui Ponta în faţa camerelor de luat vederi. Nu trebuie uitate nici grevele anunţate după data de 1 noiembrie.

Este ultima şansă a lui Crin de a-i lua faţa lui Ponta. Dacă nici după acest gest nu se produc modificări esenţiale în sondaje, PNL-ul va încerca o apropiere treptată de PDL, cu finaltate spre alegerile parlmentare. Înainte de acestea sau după…

Vom vedea…

http://baricada.wordpress.com

 

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.