Politic

Deputatul Fuia: “Oana Mizil mă suna să mă întâlnescu cu Ponta. Nu votez moţiunea.”

Pe site-ul de stiri www.dincalarasi.ro a fos publicat urmatorul articol:

Oana Niculescu-Mizil, deputat PSD de Călăraşi şi preşedinte al organizației judeţene, a dezvăluit, în exclusivitate pentru www.e-politic.ro,că liderii PDL fac presiuni mari asupra parlamentarilor PDL şi UNPR de Călăraşi să nu voteze moţiunea.

Altfel, precizează şefa PSD Călăraşi, aceştia au fost ameninţaţi că vor avea de suferit în plan politic şi personal în cazul în care ar vota moţiunea de cenzură.

“Este vorba de domnul Stelian Fuia, deputat PDL de Călăraşi şi preşedinte al Comisiei pentru Agricultură din Cameră. Domnia sa a fost ameninţat că dacă negociază, cumva, cu PSD Călăraşi i se va lua şefia comisiei pe care o <patronează>.”- spune Oana Mizil pentru e-politic.ro.

Contactat de noi, deputatul PDL de Călăraşi, Stelian Fuia, spune că declaraţiile Oanei Mizil nu au nic un fundament în realitate: „N-am ce să comentez aici. E în stilul ei caracteristic. În primul rând, nu s-a pus problema nici o secundă ca eu să votez moţiunea de cenzură pentru că n-ai ce să votezi în moţiunea asta.

În al doilea rând, ea mă suna cu disperare aseară ca să mă întâlnesc cu Victor Ponta. N-am ce să mă întâlnesc, n-am ce să discut despre moţiune… Ea face o presiune ca să dea bine la Centru (conducerea PSD – n.r.) să aducă şi ea un parlamentar care să voteze moţiunea şi nu prea ai de unde, probabil.

Ca să dai bine la Centru, probabil, e bine să aduci pe cineva care să voteze moţiunea. Dar nici la mine nici la senatorul Nedelcu Oana Mizil n-a găsit spaţiu de mişcare…”- spune deputatul PDL de Călăraşi, Stelian Fuia.

sursa: dincalarasi.ro

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.