Actualitate

“Realizarile” PSD! … o mica parte!…

simonatache.ro

Pe evz.ro a fos publicat articolul : Ponta: “Cât timp conduce PDL, o să pierdem în fiecare zi câte ceva”.

Insa, privirea mi-a fost atrasa de un comentariu din josul paginii:

26 aprilie, 20:01. johndoe

Sub domnia psd-ului Romania a pierdut un start bun, am ajuns sa fim in urma tarilor din jurul nostru cu cel putin 10 ani: din cauza acestui partid SI A OAMENILOR CE IN CONTINUARE IL CONDUC: ilici, hrebenciuc, mitrea, nastase, vanghelie, iacubov, vantu si altii..

para-anormalia.ro

Lista cu faptele fsn/pdsr/psd sunt prezentate mai jos, saracul papitzoi ponta, crede ca romanii sunt cu totii afectati de uitare !!

Ce pacalici !

FSN/PDSR/PSD A furat revolutia

badpolitics.ro

 

L-a impiedicat pe regele Mihai sa intre in Romania

http://casa-regala.blogspot.com

A adus minerii in Bucuresti, IAR MINERII AU UCIS OAMENI NEVINOVATI.

http://civicmedia.ro

evz.ro

A atacat fizic oponentii politici, pe Coposu si pe Ratiu

corneliu-coposu.ro

A comis crime in Piata Universitatii

vallahianova.blogspot.com

A intarziat reformele si privatizarea pentru a fi populisti

Afacerea Motorola: totul a avut loc in 1990, cand, pentru o serie de echipamente de comunicatii marca Motorola, Ministerul Apararii Nationale, condus pe atunci de Victor Atanasie Stanculescu, a cheltuit peste sase milioane de dolari. Daca ar fi fost cumparate direct de la producator, statiile de emisie-receptie respective ar fi costat doar 600.000 de dolari.

Dar, din motive lesne de inteles, s-a preferat utilizarea a nu mai putin de patru firme intermediare.

Cei zece inculpati (fostul ministru al Apararii Nationale si alti noua oficiali sau oameni de afaceri implicati in “tun”), acuzati de producerea unui prejudiciu de 6,1 milioane de dolari, au scapat de pedeapsa pentru simplul motiv ca, dupa ani intregi de tergiversari, fapta lor s-a prescris.

5 MILIOANE DE DOLARI au platit romanii in plus pentru spaga acestei afaceri !! PSD-ul nu-si lasa haita de hiene la greu !! Ia de la popor si le da lor, hienelor !!

Victor Athanasie Stanculescu FOST MINISTRU AL APARARII, NUMIT DE ilici iliescu (desi ceausescu l-a aratat cu degetul la proces ca fiind partas la inabusirea revolutiei) :propus spre judecare in 1990 pentru actiuni represive la revolutie, acest lucru se intampla de abia in 1997 dupa prima cadere a PSD-ului, in 1999 este condamnat la 15 ani de inchisoare de catre Curtea Suprema.Procurorul general Tanase Joita “omul de casa” al PSD-ului promoveaza recursul in anulare.

In 2007 este reconfimrata sentinta de 15 ani de inchisoare, in 2008 Curtea Suprema a respins apelul. Stanculescu a fost degradat militar.

La presiunile comunitatii europene, recursul in anulare, asa zis in interesul legii “este abrogat “ ca urmare a abuzurilor pe care hienele PSD-iste le-au promovat “in dezinteresul legii si luptei anticoruptie”

romanialibera.ro

Asta arata ca sub PSD-nicio data nu s-a dorit dreptate pentru mortii Revolutiei, ci acoperirea loviturii de stat, chiar cu orice pret !!!

Sub guvernele PSD a fost saracita populatia, prin refuzul de a aplica reforme: inflatia a fost in anii 1991-1993 de peste 200% pe an.

A permis infiintarea Bancii Columna, banca ce avea in spatele sau, o casuta postala cu actionari dubiosi, banca a dat faliment. Actionarii acestei banci au incercat sa cumpere si au reusit in parte, mare parte din industria ingrasamintelor din Romania. FPS-ul a depus la Banca Columna 64 miliarde de lei vechi, si 10 milioane Dolari, CEC-ul si RENELUL deasemeni au bagat bani in Banca Columna, inainte ca PSD-ul sa piarda alegerile. Banii CEC-ului, RENELULUI, si ai FPS-ului, nu au fost recuperati niciodata ! Toti romanii au platit acesti bani, din buzunarul lor !!

media.tofan.com

Dupa ce a pierdut alegerile in 1996, situatia economica lasata CDR-ului a fost dezastruoasa, a crescut din nou inflatia la 151%. CDR a luat masurile pe care nu le-a luat PSD, inflatia a scazut la 50% peste un an.

Romania a pornit in1997 procesul de privatizare a Romtelecom-ului pentru a nu intra in incapacitate de plata, acesta a fost vandut cu doar 800 Milioane de Eur, in disperare de cauza. Din nou de vina gaura lasata in urma de PSD.

istoriculzilei.blogspot.com

A vandut ce era de vandut pe bani putini si probabil pe comisioane mari, vezi Petromul

bzi.ro

A ars arhivele Securitatii la Berevoiesti

evz.ro

A incercat sa-l faca scapat pe Miron Cozma, ilici semnand decretul de gratiere

ziaruldeinvestigatii.ro

Tot Ilici a GRATIAT TOTI MEMBRII comitetului Politic Executiv al Comitetului Central al PCR, condamnaţi pentru că în şedinţele C.P.Ex. AU APROBAT MASURILE DE REPRIMARE A REVOLUTIEI !!!

In plus acest criminal, ilici i-a mai gratiat si pe:

Traian Cozma căpitan de miliţie, vinovat de a fi făcut acte false pentru mai mulţi generali şi colonei implicaţi în reprimarea revoluţiei la Timişoara, beneficiar al graţierii prin Decretul-Lege nr. 23/1990

Nicolae Ghircoias colonel de miliţie care a furat şi distrus evidenţele Spitalului judeţean Timiş cu privire la morţii şi răniţii din perioada revoluţiei, participant în Opreratiunea Trandafirul , condamnat la 4 ani închisoare dar cu constatarea că pedeapsa este în întregime graţiată prin Decretul-Lege nr. 23/1990 (Ghircoiaş este şi beneficiar al amnistiei din Decretul 3/1990, pentru o altă infracţiune săvîrşită în perioada revoluţiei – favorizarea infractorului)

Prin Decretul nr. 194 din 13 martie 2002 a fost graţiat Hejja Dezideriu, care în timpul revoluţiei din 1989 participase la uciderea ofiţerului de miliţie, colonel post mortem Agache Aurel din Targu Secuiesc Crima comisa de Hejja Dezideriu este de o gravitate extraordinara, Agache Aurel fiind omorat cu salbaticie de 4 extremisti maghiarii

General M.Ap.N. Constantin Rotaru , locotenent-colonel M.Ap.N. Ion Paun şi căpitan M.Ap.N. Constantin Gheorghe, condamnaţi pentru crimele săvîrşite în zona Calea Lipovei din Timişoara (6 morţi şi 30 răniţi), graţiaţi prin Decretul nr. 727 din 2002

Iosif Veverca , maior de miliţie condamnat pentru uciderea în timpul revoluţiei la Timişoara a tînărului Ianoş Paris, participant în Operatiunea Trandafirul , graţiat în decembrie 2003

Ion Corpodeanu, locotenent colonel de miliţie, condamnat pentru omor deosebit de grav săvîrşit în timpul revoluţiei la Timişoara, participant în Operaţiunea Trandafirul, graţiat în acelaşi decret în care a fost graţiat şi Miron Cozma

romanianrevolutionofdecember1989.files.wordpress.com

Ilici a declarat ca proprietatea privata este un moft

A anulat legea ilicitului, in 1996 DRUM LIBER CATRE FURTUL ORGANIZAT DE PDSR,PSD !!

A refuzat legea lustratiei, pastrand securisti si comunistii in politica, de care s-a folosit din plin !

dan-blog.ro

Un astfel de exemplu : Octav Cozmâncă a fost şeful sector coordonare (cancelarie, pregătire acte normative), in secretariatul general al Guvernului Republici Socialiste România, intr-un cuvant un birocrat comunist de prim rang. Dupa 1989, Octav Cozmâncă a fost primit cu bratele deschise de ilici pentru simplul fapt ca acest aprig comunist cunostea toate cadrele importante ale partidului comunist din teritoriu si el putea si trebuia sa-i reactiveze, transformandu-i peste noapte in social-democrati, in serviciul noului tatuc.

Alt exemplu: Serban Mihailescu membru marcant PSD, a fost secretar general al guvernului Dascalescu, zis si Michi Spaga cercetat pentru luare de mita.

Ristea Priboi Absolvent al Scolii de Securitate de la Baneasa inainte de 1990, Priboi a fost incadrat ca ofiter la Directia de Informatii Externe, adica in bratul extern al Securitatii, acolo unde a ajuns adjunct al departamentului care se ocupa de postul de radio Europa Libera, fiind colaborator apropiat al generalului Plesita. Ristea Priboi s-a aflat in DIE in perioada in care institutia a organizat atentatul cu bomba de la sediul din München al Europei Libere, comis de Carlos Sacalul, dar a negat ca ar fi avut vreo legatura cu acest eveniment. Dupa 1990 a ramas in SIE, iar din 1995, Adrian Nastase il ia sub aripa sa la Camera Deputatilor, unde ocupa postul de consilier personal. In 2000, Ristea Priboi devine deputat PSD. Mai mult, Nastase a incercat sa-l impuna in fruntea Comisiei parlamentare pentru controlul SIE.
Ristea Priboi a fost unul dintre cei ce au torturat capii revoltei de la Brasov din 1987.

Nicolae Mischie, fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj, membru marcant al PSD a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si material in inscrisuri oficiale si executarea de lucrari de reparatii fara autorizatie de constructie pentru monumente istoric.

Antonie Iorgovan membru marcant al PSD, initial in gratiile lui Ion Iliescu, a atacat mafia din PSD, calificando o „ gasca de homosexuali, masoni si infractori”. A murit de un cancer la pancreas galopant.
A acuzat PSD-ul de o iradiere, adica de asasinarea sa !!!! Doctorii care l-au ingrijit au marturisit despre cancerul pe care l-a avut Antonie Iorgovan, ca evolutia sa a fost atipica si extrem de rapida, confirmand indirect supozitia lui Iorgovan.

S-a opus demascarii colaboratorilor securitatii

A infiintat un serviciu de protectie a coruptilor, prin intermediul lui Catalin Voicu

A propus si aprobat pensiile speciale pentru parlamentari

Madalin Voicu membru al PSD nu a dorit sa renunte decat amenintat cu fortza la vioara pe care statul o daduse lui Ion Voicu

PSD-ul a privatizat ALRO, companie de stat ce avea o importanta strategica pentru Romania, prin cea mai mare frauduloasa metoda de privatizare, dupa ce grupul rusesc Marco International care cumparase un pachet de actiuni de pe bursa, si-a tot majorat participatia pana la 42% devenind cel mai mare actionar. Restul participatiei pentru a fi obtinut pachetul de control a costat 11 Milioane de dolari, si a fost dat FARA LICITATIE, A FOST EVITATA LICITATIA SI A FOST OBTINUT CEL MAI PROST PRET POSIBIL ! Banca Mondiala si forurile economice Europene degeaba au incercat oprirea acestei smecherii, si statul Roman nu a vazut un ban din privatizarea ALRO !! Artizanul privatizarii: Ovidiu Musetescu, sub obladuirea primului ministru Adrian Nastase. A fost evitata o licitatie, la care voiau sa participe si grupuri europene Pechiney si Glencore.

mediafax.ro

Foarte ciudat si deasemeni foarte asemanator cu cazul lui Antonie Iorgovan, Ovidiu Musetescu moare de un cancer pulmonar galopant ! Era omul care stia despre privatizarea ALRO, si multe altele, probabil la un moment dat nu a mai vrut sa se “manjeasca” : este foarte probabil ca acesta sa fi fost eliminat.

Legatura PSD-ului cu Moscova, se va vedea inca o data, cand Geoana, va merge in 2010 la Moscova !

Razvan Temesan, artizanul caderii Bancorexului, pentru care Romanii au platit 1,7 Miliarde de Dolari din buzunarul lor, a fost arestat in 1997 si inculpat: dupa venirea la putere a PSD-ului in 2002 a fost achitat de toate acuzatiile: romani, dormiti linistiti PSD-ul nu-si lasa ciracii la greu.

gandul.info

Adrian Costea, consilier al lui ion iliescu, este condamnat de justitia franceza la 36 de luni de inchisoare, asta dupa ce la sfarsitul anului 2006, Costea a fost trimis in judecata de autoritatile franceze. El a fost acuzat ca ar fi deturnat aproximativ 50 mil. franci (7,6 mil. euro) proveniti din afaceri cu statul roman, folosind suma in beneficiul propriu si al unor demnitari romani si pentru a finanta campania din 1996 a fostului presedinte Ion Iliescu (1989 – 1996 si 2000 – 2004).

ziare.com

Adrian Costea este omul care baga in buzunarul partidului, si al sau, banii obtinuti si din tiparirea albumului “Eterna si Fascinanta Romania” de promovare a patriei noastre, editat de hotii din PSD, in care a fost implicat si Sever Muresan. Sever Muresan isi platea linistea, catre PSD cu acest contract aparent comercial.

Dumitru Sechelariu membru marcant al PSD, este retinut de PNA si cercetat pentru luare de mita, divulgarea secretului de servici si abuz in serviciu. A cerut in calitate de persoana fizica si tot el si-a aprobat in calitate de primar schimburi de terenuri, numai ca primaria dadea terenuri in centru pentru unele aflate la 15 km de Bacau.

ziaruldebacau.ro

A cumparat fregatele de la BAE Systems in 2003.

gandul.info

Iliescu l-a decorat pe Corneliu Vadim Tudor un extremist si mincinos notoriu, cu ordinul Steaua Romaniei

antena3.ro

Iliescu l-a promovat pe Omar Hayssam in anturajul sau politic

Adrian Nastase, Dan Ioan Popescu si un intreg viitor guvern PSD l-au insotit la parchet pe Gabriel Bivolaru deputat PSD ce a fraudat BRD cu 2200 Miliarde lei vechi, intrun gest ce s-a dorit a intimida anchetatorii.

curierulnational.ro

Tot PSD-ul a refuzat ridicarea imunitatii parlamentare pentru cercetarea lui Bivolaru, abia dupa venirea la putere a CDR, acesta a putut fi judecat.

Gabriel Bivolaru deputat PSD a fost condamnat definitiv si a executat 5 ani de inchisoare

Adrian Nastase a cumparat de la acelasi Gabriel Bivolaru in 1998 terenul din Zambaccian, 700 de mp cu 11.000 USD, un pret de 30 de ori mai mic decat de pe piata reala. Aceasta a fost spaga lui Gabriel Bivolaru, pentru ajutorul dat de Adrian Nastase si PSD in timpul anchetei.

Contractul cu Bechtel, cel mai pagubos contract pentru lucrari de infrastructura din Romania a fost semnat in 2003 cand era PSD-ul la putere.

curierulnational.ro

In ultimele zile ale guvernului Nastase in 2004, Adrian Nastase a preluat la bugetul de stat toate datoriile fiscale ale companiilor prietenului Corneliu Iacubov: Rafo si Carom, ROMANII AU FOST PUSI SA PLATEASCA 15.000 Miliarde de lei Vechi !!

L-a facut scapat pe sorin ovidiu vantu: omul care a pacalit prin intermediul unui joc piramidal a pacalit 300.000 de romani !! pentru ca sorin ovidiu vantu l-a sponsorizat pe Ion Iliescu cu 300 de milioane de lei pentru campania electorala din 2000. Banii au fost virati Fundatiei Romane pentru Republica si Democratie, unde presedinte era chiar Ion Iliescu

stareapresei.ro

Un vicepresedinte al acestui partid, vanghelie marian, l-a scos din cavou pe Lahovary, erou al neamului, si si-a bagat o ruda de-a sa; asta este respectul PSD-ului pentru eroii neamului!

adevarul.ro

Acelasi lucru l-a facut si Catalin Voicu, in acelasi cimitir Bellu !

S-a opus adoptarii legii ANI, PSD TINE CU HOTZIA !!

Are de plata 8 milioane de EUR datorii din campania electorala

Geoana a recunoscut ca s-a intalnit cu Vantu, pentru consultari. Vantu fiind condamnat penal pentru inselaciune, ne mai intrebam de ce Vantu nu a fost condamnat pe vremea PSD-ului ?

Vicepresedintele comisiei de arbitraj si integritate Doru Giugula asociat prin intermediul sotiei Adriana Giugula cu Nati Meir in firma Orwalsam, firma ce a pacalit zeci de muncitori romani.

Membrii de vaza ai PSD: Nicolae Vacaroiu si Florin Georgescu au fost conducatori ai bancii lui Vantu.

Geoana a recunoscut ca a fost la Moscova, intro vizita mai mult decat suspecta

Ponta a declarat ca PSD-ul a fost condus de moguli pe vremea lui Geoana

Tot Ponta a recunoscut ca a furat voturi, dar au fost intrecuti de PDL

PSD-ul i-a hartuit pe membrii sai ce nu erau in linia generala a partidului: Cristian Diaconescu, Oprea, Rus si altii au fost trasi pe linie moarta pentru acest curaj.

In mijlocul crizei economice , a propus majorarea salariilor pentru profesori, o masura necesara, dar la un moment mai mult decat nepotrivit.

In aprilie 2010 Victor Ponta s-a intalnit la Kiev cu Victor Selin liderul PSD din Republica Moldova, partid ce respinge identitatea romaneasca a moldovenilor, promotor al rusofonilor din Republica Moldova, urmas de seama al Armatei Rosii, ce incearca sa infranga dorinta de autodeterminare a fratilor moldoveni.
Ponta si Victor Selin AU SEMNAT UN PROTOCOL DE COLABORARE ! TRADATOR PRECUM GEOANA CE A FOST LA MOSCOVA IN VIZITA, SI PONTA !!!
Stirea despre intalnire se gaseste la adresa de mai jos :
publika.md/liderul-psd-victor-selin-s-a-intalnit-la-kiev-cu-premierul-ucrainean-nikolai-azarov_26291.html

Adrian Severin, membru marcant al PSD, Europarlamentar ales pe listele PSD, a fost filmat reporterii de la Sunday Times cum isi oferea serviciile pentru “impingerea” spre modificare sau aprobare a unor initiative legislative in Parlamentul European contra sumei de 12.000 EUR !!!

Primarul PSD Daniel Nicolaescu a pretins, în anul 2005, 16.000 de dolari, şi a primit doar jumătate, fapta pentru care a fost condamnat definitiv in 2011 de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Asa ca ponta, esti nimic altceva decat cei cu care te aliezi, un mare hotz in devenire !!

 


Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.