Diverse

Vrei un premiu precum cel “castigat” de Antena 3? Nimic mai simplu: comanzi unul! :))

cea mai mare reusita antena 3

Dupa ce Adrian Halpert a aratat in REPORTER VIRTUAL (link) cum a castigat Antena 3 premiile de anul trecut, el prevede ca si anul acesta A3 se va intoarce cu mai multe premii, dobandite in acelasi mod….

text de pe situl unde se pot comanda premiile: (link)

ORDERING PERSONALIZED AWARDS

Each award-winning entry earns either a trophy or a certificate inscribed with the names of companies and individuals submitted by the entering company. Awards are now available online. Individuals involved in the production and or creation of the winning work can purchase personalized awards with names of their choosing listed on the award.

Our World medal is a must have on everyone’s desk. For 56 years, these medallions have been a symbol of excellence and innovation. It’s easy to order one for yourself, for members of your team, the network, the studio, or your clients. Here’s your chance to keep that promise to yourself. And that includes awards you earned in years past.

Follow the instructions below to order a customized award for yourself, your associates or your client. All awards are custom engraved and take up to three weeks before shipping.

To order an additional award, the first thing you need to do is to find your winning entry in our showcase

 

Redau mai jos articolul integral de pe REPORTER VIRTUAL:

Să vedem ce este „New York Festivals World`s Best TV&Films”. Păi nimic altceva decât o enormă afacere, o găselniță de marketing care oferă premii plătite tuturor celor care participă (contra unor taxe) la așa-zisa „competiție”. Se dau sute de premii și se organizează gale pentru mai multe domenii, nu numai pentru televiziune, dar noi rămânem acum în acest domeniu.

Antena 3 „aleargă” singură

De ce Antena 3 „este singura televiziune din România prezentă la cea mai importantă întâlnire anuală a marilor televiziuni ale lumii”, așa cum singură se laudă? Păi pentru că, pur și simplu, este și SINGURA televiziune care participă, care a scos bani din buzunar pentru o asemenea operațiune de marketing…

Sute de finaliști

Ia să vedem cine sunt finaliștii din acest an la „New York Festivals World`s Best TV&Films 2014”. Dacă aveți răbdare, uitați-vă AICISunt sute! Sute au plătit participarea și nominalizarea, tot sute vor lua și premii…

70 de pagini cu câștigători

Vreți să vedeți cine sunt câștigătorii din 2013 (printre care și Antena 3, care a făcut mare tam-tam și atunci)? Aruncați o privire AICI. Sunt peste 70 de pagini cu câștigători. Câștigă reprezentanți din toate țările care participă (peste 50) și FIECARE țară (până și Qatar și Filipine, de exemplu) are măcar câte o medalie de aur… Ca și Antena 3!

Ajung la toată lumea! 368 de medalii…

Câte medalii se acordă în fiecare an (atenție! participă televiziuni din peste 50 de țări)? Iată câte s-au dat în 2013: 119 medalii de aur, 145 de argint, 104 de bronz și 327 mențiuni de participare.Antena 3 se va întoarce și în acest an cu o bogată recoltă de medalii (țineți minte, vă spun de pe acum), fiind și singura televiziune din România prezentă în această așa-zisă competiție…

Comandă de medalii online

Vrei să-ți faci mai multe medalii? Nicio problemă. Se comandă AICI, după cum ne spun chiar organizatorii, pentru oricine vrei. Sunt disponibile online. Poți să-ți faci chiar și pentru clienți, care se pot lăuda că lucrează/ prestează/ primesc servicii de la/ cu un medaliat cu aur la „prestigioasa” competiție.

Pentru cine mai vrea medalii, că e la ofertă…

Să n-o mai lungim! SFAT pentru celelalte televiziuni din România:

Vreți să vedeți cât costă participarea, cât costă premiile, cât costă totul, pentru că TOTUL COSTĂ, deschideți-vă un cont și documentați-vă AICI.

Comentarii

Comenteaza aici

Despre autor

George Fedorovici

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.